Kæledyrsgården i April

Dyreunger:

Det er rigtig blevet forår på Kæledyrsgården. 

Fårene Thyra, Sif og Freja har alle tre fået de mest bedårende små lam. De klarede fødslerne fint og lammene har det godt. Nu springer der 5 skønne lam rundt i boksen, og meget snart kommer de ud på marken.

Desværre fik Thyra yverbetændelse, da den ene dievorte ikke virkede. Thyra kom på penicilin og har det godt igen, men det medførte, at vi var nødt til at give det ene lam sutteflaske. Så nu har vi et lille flaskelam, som bliver endnu mere tam end de andre lam. 

Marsvinet Mille har også fået unger. Fire fine unger. Når marsvin bliver født, er de helt færdige. De har pels, øjne, tænder og kan løbe rundt med det samme. De har forskellige farver alle fire og ligner både deres mor Mille og deres far Milky Way. 

Geden Viga overraskede os med at få 4 små gedekid. De er simpelthen så små og så nuttede, så vi er helt bange for, om der er nogle af gæsterne, der putter en af dem i lommen. Selv om det er sjældent at geder får fire kid, og selvom Viga kun har to dievorter, så klarer hun det helt selv, og vi har ikke været nødt til at få gang i sutteflasken. ælk kl. 9.00 

gedekid
Kalve
paafugl

Påfugle:

Desværre mistede vi vores smukke påfuglehan Henrik i marts. Nu har vi købt en ny Henrik – Henrik den anden. Så håber vi, at Margrethe accepterer ham. 

Vi har seks kyllinger fra sidste sommer. De er blevet store og smukke, men vi skal af med nogle af dem, så vi ikke får for mange i buret. 

Maj:

I maj begynder dyrene rigtigt at komme over på marken. Forhåbentlig bliver det varmere, så man kan hygge sig på marken med dyrene. 

Vi venter nogle kaninunger i maj måned.

I løbet af maj får vi også nye små kalve.